Има два типа хора - едните вярват, че съдбатa им е

...
Има два типа хора - едните вярват, че съдбатa им е
Коментари Харесай

Денят, в който се раждат най-много милиардери

Има два вида хора - едните имат вяра, че съдбатa им е напълно в техните ръце, а другите са уверени, че това, което им се случва, е предначертано от редица фактори. А измежду тях и датата им на раждане. В последните години е съвременно майките да избират рождения ден на своите деца по отношение на нумерологията за да им обезпечат блестящо бъдеще и доста триумф.
Прочетете още
Но обстоятелствата са си обстоятелства и се оказва, че може би има известна причинност или пък е просто някаква случайност, че на една съответна датата през годината са родени доста повече милиардери, в сравнение с всички останали. 

Финансови експерти правят забавно проучване, с което потвърждават, че 19 души от листата Bloomberg`s Top 500 Billionaires, са родени на един и същи ден. И този ден е 30 ноември.

Следващата дата е 1 януари - на този ден са родени 13 милиардери. На всяка друга дата има сред двата и четирима рожденици. През целия октомври също са родени огромен брой милиардери - общо 45 за месеца, написа The Sun.

Анализаторите вземат поради и сферите, в които се развиват сполучливите хора, както и други техни персонални черти, с цел да схванат на какво се дължи. Въпросните милиардери, родени на 30 ноември, се занимават с разнообразни бизнеси - издателски, произвеждане, продукция на филми. Затова се счита, че може би рожденият им ден е прочут фактор за натрупването на благосъстояние.

Оказва се, че и страната, в която сме родени, може да ни помогне да постигнем желания триумф, тъй като цели 189 от всички 500 милиардери в листата са родени в Съединени американски щати. Китай е на второ място с 53-ма представители.

 

Източник: lifestyle.bg

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР